Juiste Organisatie van Dagelijkse Zaken  
   Juiste Organisatie van Dagelijkse Zaken - orde op zaken -

   adviseur administratieve organisatie en functionaris voor de gegevensbescherming
Neem contact op voor een goed advies!
   Joke van Dijk-Zijlstra - joke@jovdz.nl - 0610139580
   Bergweg 162 - 3707 AJ Zeist

Te weinig tijd? Te veel om op te ruimen?
Te hoge werkdruk? Laat het mij weten!

Ga naar Diensten Actueel
Home

Introductie

Overzicht diensten

Bemiddeling

Opgedane ervaring

Informatie

Algemene voorwaarden

Contact via e-mail

Kosten
advies over: beleidsplan - administratieve organisatie - implementatie wet-, regelgeving - arbeidsomstandigheden - aanschaf programmatuur - automatisering

dienstverlening: bemiddeling - coach - uitzoekwerk - fotorapportage - PC hulp bij problemen - digitaliseren - klankborden, meedenken - PC-uitleg - typeles - redigeren - PC uitzoekwerk - data verwerken, typen - herinneringsservice

hulp bij: ordenen financiŽn - ordenen administratie – opruimen

Hebt u een vergunning voor het adviseren in hypotheken? Neem contact op als u incidenteel advies wilt voorbereiden voor een assurantietussenpersoon.

---------------

Per 11 januari 2021 is de Webmodule Beoordeling Arbeidsrelatie (WBA) als proef beschikbaar voor het geven van een beoordeling van de arbeidsrelatie mede om schijnzelfstandigheid tegen te gaan.
Opdrachtgevers kunnen door de vragenlijst in te vullen een indicatie krijgen of ze een zelfstandige zonder personeel mogen inhuren voor een klus of dat er een arbeidscontract nodig is.
Hiermee krijgt de wetgeving ter vervanging van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (Wet DBA en de Verklaring arbeidsrelatie) een voorlichtingsinstrument voor opdrachtgevers om te bepalen of iemand moet worden aangenomen in loondienst (dienstbetrekking met een arbeidscontract) of niet, zodat duidelijk wordt of loonheffing moet worden ingehouden en premies werknemersverzekeringen moeten worden betaald.
Aan de uitkomst van de webmodule kunnen geen rechten worden ontleend, de Belastingdienst heeft wel goedgekeurde modelovereenkomsten om te gebruiken.

---------------

Op 15 december 2020 heeft de Eerste Kamer met het Belastingplan 2021 ingestemd, zie Rijksoverheid).