Juiste Organisatie van Dagelijkse Zaken Juiste Organisatie van Dagelijkse Zaken - orde op zaken -
 adviseur administratieve organisatie
Neem contact op voor een goed advies!
 Joke van Dijk-Zijlstra - joke@jovdz.nl - 0610139580
 Bergweg 162 - 3707 AJ Zeist
Gaan er dingen niet zoals het zou moeten?  Hebt u geen overzicht meer?


 Home  Actueel  Diensten  Bemiddeling  Ervaring  Informatie
 Algemene voorwaarden  Contact via e-mail  Kosten

Als ordening nodig is, kan ik u helpen. Het levert tijdwinst op en geeft u en uw omgeving rust. Voor alle ordeningszaken kunt u contact opnemen. Bij de eerste bespreking bepalen wij gezamenlijk wat voor u van belang is.
Door een buitenstaander met praktijkervaring te laten adviseren kunt u wellicht de kosten verminderen en krijgt u nog beter overzicht, de inventarisatie van een uur wordt u kosteloos aangeboden.

Het zal u verbazen hoeveel verbetering mogelijk is. Juiste Organisatie van Dagelijkse Zaken betekent niet alleen de dagelijkse routine maar ook allerlei vragen die op u afkomen helpen beantwoorden. Informatie verzamelen en op een overzichtelijke wijze aan u doorgeven met een advies voor de beste keuze behoort ook tot de diensten die ik u kan bieden.

---------------


Heeft u ook van die momenten dat u behoefte heeft aan een frisse kijk, of u alles op orde hebt? Bel 0610139580, of stel uw vraag via de e-mail.

Ook al ligt de nadruk op ordening, u kunt ook contact opnemen voor onder andere les in het werken met bijvoorbeeld Microsoft Word, Excel, Outlook en/of Open office.

---------------

Digitaliseren van oude dia's, foto's en video's: hebt u nog oude opnames en wilt u ze via de computer of op de televisie kunnen bekijken? Mail of bel voor een afspraak.

Juiste Organisatie van Dagelijkse Zaken biedt ook ondersteuning bij het gebruik van de computer, bijvoorbeeld: hoe voorkom ik blessures bij het (langdurig) werken met een computer.

De diensten bevatten in ieder geval de volgende onderwerpen (voor details zie Overzicht diensten):
beleidsplan - administratieve organisatie - implementatie wet-, regelgeving - arbeidsomstandigheden - aanschaf programmatuur - automatisering - bemiddeling - coach - uitzoekwerk - fotorapportage - PC hulp bij problemen - digitaliseren - klankborden, meedenken - PC-uitleg - typeles - redigeren - PC uitzoekwerk - data verwerken, typen - herinneringsservice - ordenen financiŽn - ordenen administratie – opruimen

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, deze worden op aanvraag verstrekt en/of afgegeven bij de eerste bespreking.